Friday, December 5, 2014

Berjalan-jalan Bersama Cikgu Farha


http://cikgufarha.blogspot.com/2014/12/segmen-blogwalking-bersama-cikgu-farha.html



Assalamualaikum
Salam sejahtera buat semua.

Sempena cuti sekolah yang masih berlangsung ni, cikgu nak lancarkan segmen ringkas dari blog simple cikgu ni. Harap dapat sambutan. Tujuan utama cikgu anjurkan nak rapatkan ukhuwah dan tambah kenalan di alam maya. Dalam masa yang sama bole kongsi maklumat dan info.



Jalan-jalan Tambah Rakan Blogger <3

20 comments:

  1. Blog update!
    Boleh check link memasing di blog cikgu ye :)

    Segmen: Blogwalking Bersama Cikgu Farha

    Insya Allah sampai masa cikgu dtg bw :)

    ReplyDelete
  2. haiii :)
    datang dari segmen yang sama ^^

    http://flawlesssakura.blogspot.com/2014/12/segmen-blogwalking-bersama-cikgu-farha.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rajin Ms.Sakura jalan2 bw ^o^ Slmt bersegmen ye! ☆

      Delete
  3. salam..singgh cn
    http://mummysupplementshop.blogspot.com/2014/12/segmen-blogwalking-bersama-cikgu-farha.html

    ReplyDelete
  4. salam,,iqha singgah sini dari segmen sama :)
    http://mylifemiqhaazmi.blogspot.com/2014/12/segmen-blogwalking-bersama-cikgu-farha.html

    ReplyDelete
  5. Salam, saya dari segmen yang sama :D
    http://sweetiecandyy.blogspot.com/2014/12/segmen-blogwalking-bersama-cikgu-farha.html

    Jemput komen post ini:
    http://sweetiecandyy.blogspot.com/2014/12/segment-lets-inspire-others-by-kyna.html :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wslm ^.^ da bw segmen awk yg menarik tu!

      Delete
  6. Salam singgah dr segmen cikgu. Thnx atas kesudian join segmen cikgu yg tak seberapa ni.

    Salam ukhuwah dr cikgu ye. Blog awak dah cikgu masukkan dalam bloglist BW'12 (ada kat sidebar), jadi boleh dtg jenguk2 serta boleh juga tambah kenalan lain.

    Boleh dth sini ye:-
    Segmen: Blogwalking Bersama Cikgu Farha

    ReplyDelete
  7. cik belbel singgah blogwalking. wuhuuu :) selamat berkenalan !
    http://blogcikbelbel.blogspot.com/2014/12/segmen-blogwalking-bersama-cikgu-farha.html

    ReplyDelete
  8. Papaglamz singgah dan follow blig ni. Dari segmen yg sama. Salam perkenalan. Jom terjah dan follow Papaglamz

    http://www.papaglamz.com/2014/12/segmen-blogwalking-bersama-cikgu-farha.html?m=1

    Terjah entri ni jugakzzz

    http://www.papaglamz.com/2014/12/ingat-5-perkara-sebelum-5-perkara.html?m=1

    Terima kasih..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih singgah sini papaglamz ^.^ slmt brsegmen

      Delete
  9. Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete